logo de l'ajuntament de reus

Programació consorci

Llistat de programació

Teatre musical: “Maremar” de Dagoll Dagom

9 d'abril 23:00 hores

Teatre musical: Maremar de Dagoll Dagom

Dins la programació de TV3, podrem gaudir del musical Maremar de Dagoll Dagom, amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach, basat en Pèricles, príncep de Tir, de William Shakespeare, a partir de la traducció de Salvador Oliva.

El públic del Teatre Fortuny va ser testimoni d’aquest espectacle. En el seu escenari es van portar a terme un total de cinc funcions: tres al mes de març de 2019 i dues més aquest passat mes de febrer, essent el Fortuny testimoni de la cloenda de la seva llarga gira pels principals teatres d’arreu de Catalunya.

Maremar és una història d’un pare i una filla que lluiten per retrobar-se, una de tantes històries en què la crueltat de la guerra fa separar famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar. Aquest text ens mostra que la prevalença i l’amor poden ser recompensades per damunt de la maldat. És, també, un cant a l’amor familiar i a la reunificació dels membres dispersats d’una família que lluiten pel seu retrobament.

  

Preu: Gratuït

Més imatges:

Visualitza l'event