Programació consorci

Llistat de programació

SUU en concert

5 de març 20:30 hores

SUU en CONCERT
Presentació del seu nou disc "Ventura"

Qui no coneix ja la Suu? Podem comptar amb els dits de la mà les persones que encara no han sentit la seva dolça veu embolcallada per les notes de l’ukelele que sempre l’acompanya. La Suu és una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat. I no només això, sinó que el 2020 ha sabut demostrar la seva versatilitat, adaptant-se a les noves circumstàncies sanitàries i socials i essent capaç d’oferir formats i repertoris especials que l’han convertida en una de les artistes que més han tocat en plena crisi del coronavirus. Després d’un trepidant 2020, en què ha publicat el seu disc Ventura, produït pel músic Carlos Sadness, i ha esdevingut cançó de l’estiu de TV3, Suu emprèn el 2021 amb més força que mai trepitjant els escenaris dels festivals i recintes més rellevants del país i de l’Estat espanyol.

Normes menors de 16 anys
* Els menors de 16  anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)
* Els tutors poden autoritzar un adult responsable com a acompanyant del menor de 16 anys durant el concert o espectacle.


Preu: 20 - 18 eurosComprar entrada

Més imatges:

Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event
 
 
 

Vídeos:

Fitxers: