Programació consorci

Llistat de programació

Sau 30 en concert

5 de novembre 20:30 hores

Sau 30 en concert
Mil i una nits i uns quants dies


 

Fa més de mil i una nits que protagonitzaven la creació del mite SAU, i ara són davant d’un nou repte, el retorn a l’escena discogràfica, després de 24, anys amb nous temes recollits al disc “Mil i una nits i uns quants dies” i que seran presentats en directe en la gira amb el mateix nom. El títol fa referència al temps que ha passat des de la dècada dels 90, quan el públic els aclamava. Ara Sau30, és la retrobada amb l’essència d’aquell rock brillant, que li és tant propi, i li dóna nous tocs sonors amb un plantejament global eclèctic i molt variat. Mirades més grans. Potser més serenes. Però que quan agafen l’instrument, brillen i fan vibrar com sempre.

 

La banda, és formada per músics de Sau amb Pep Sala al capdavant i la incorporació a la veu de Jonathan Argüelles.
Trossets d’art s’escampen per tot el disc i també per l’escenografia dels concerts de la gira. Una pintura per cada cançó i per la portada del disc, que són obra de l’artista i escultor contemporani ripollès Domènec Batalla. Una combinació artística que també s’aprecia a «Mil i una nits i uns quants dies» en concert.

 

El concert, a banda dels nous temes del disc, no hi faltaran les grans cançons de Sau, que han traspassat edats, modes i fronteres.

FITXA ARTÍSTICA

Integrants de la banda:

Pep Sala: Veu i guitarra
Jonathan Argüelles: Veu
Ramon Altimir: Teclats i veus
Pep Sánchez: baix i veus
Quim "Benítez" Vilaplana: bateria
Josep Lluis Pérez: Guitarra

 

Preu: 30 - 25 - 20Comprar entrada

Més imatges:

Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event