logo de l'ajuntament de reus

Programació consorci

Llistat de programació

Love of Lesbian

1 de febrer 21:00 hores

Love of Lesbian
presenta M&M Miralls i Miratges

L'aclamada banda de pop indie, Love of Lesbian, porta el seu darrer espectacle M&M Miralls i Miratges, una proposta inèdita en la seva trajectòria ja que està pensada només per a teatres i auditoris. El grup de Sant Vicenç dels Horts recupera una vintena de peces del seu repertori i les acompanya amb una posada en escena dirigida per Guillem Albà.

Els encarregats d'aquest espectacle visual són Guillem Albà i Blai Rodríguez, que han optat per una escenificació senzilla on faran servir diferents tècniques teatrals com són les ombres xineses, els titelles i petits trucs de màgia que serviran de fil argumental del concert.

El repertori de Miralls i Miratges se centra exclusivament en els temes més introspectius de la discografia. La música com un mirall de las pròpia realitat o la música com a creadora de miratges on refugiar-se. Historia de una hache que no quería ser muda. Música de ascensores, Limusinas o El Club de fans de John Boy seran algunes de les cançons que es podran escoltar en aquest concert.

FITXA ARTÍSTICA

Veu i guitarres: Santi Balmes
Veu, guitarres i sorollets: Julian Saldarriaga
Guitarres: Jordi Roig
Baix: Joan Ramon
Bateria: Oriol Bonet
Teclats: Dani Ferrer
Direcció escènica, actor i manipulador: Guillem Albà
Producció:, regidoria, actor i manipulador: Blai Rodríguez
Producció executiva: Love of Lesbian

 


Preu: 38 - 30 - 26 eurosComprar entrada

Més imatges:

Visualitza l'event
Visualitza l'event