logo de l'ajuntament de reus

Programació consorci

Llistat de programació

Lax'n'busto -SEGON CONCERT

23 de maig 21:00 hores

 

Lax'n'busto en concert
Presentació del nou disc "Polièdric"

Surten a la venda les entrades del segon concert de Lax'n'Busto

La presentació del nou treball dels Lax’n’Busto “Polièdric” ha incorporat el darrer concert confirmat de la gira i segona data del Teatre Fortuny de Reus el pròxim 23 de maig, que avui ha posat a la venda les seves entrades 

Finalment, el que havien de ser tres concerts en tres escenaris diferents s’ha acabat ampliant a cinc, donada la sorprenent demanda del públic. Abans de la sortida del disc del pròxim 15 de febrer, es poden haver esgotat totes les localitats disponibles per a la presentació d’aquest singular projecte.

En els concerts, hi assistiran la pràctica totalitat dels cantats que han participat en el disc.

Després de gairebé 6 anys sense cançons noves, els Lax'n'Busto han tornat a l'estudi per enregistrar 10 nous temes. Des del final de gira i aturada indefinida de fa dos anys a Razzmatazz, en la que Salva Racero va deixar de treballar amb el grup, els Lax'n'busto han estat immersos en la composició de cançons, però aquesta vegada han volgut mostrar-les d'una manera diferent. Sense un cantant estable al grup, han volgut experimentar i tenir una visió polièdrica de les seves pròpies cançons, per la qual cosa, han convidat a diversos cantants a interpretar aquestes cançons inèdites.

La recuperació per aquest projecte, del cantant i cofundador del grup Pemi Fortuny, que ha interpretat dues de les cançons, és un dels fets destacats d'aquest disc, titulat "Polièdric". Un altre dels fets a remarcar és la producció tècnica i artísitca a càrrec d'un tàndem de productors excepcional com és el format per Santos Berrocal i Fluren Ferrer. Aquest darrer ha assumit el paper de teclista en totes les gravacions. Un gran repte per a ells que han entomat d'una manera que poc podríem esperar, per la seva complexitat i pel seu gran risc. Un altre fet significatiu i gratificant ha estat la convocatòria que es va fer al mes de maig, en què es van presentar 238 candidats en un concurs per trobar un cantant que interpretés alguna de les cançons , i que va continuaramb un càsting en directe enregistrat al local d'assaig del grup amb els 4 cantants finalistes. D'aquests finalistes, va sortir una guanyadora, la Nerea Bassart, que ha enregistrat una cançó al disc. Ha estat clau la implicació, empatia i absoluta disposició de tots els cantants en un projecte tan singular com aquest, i que han estat al peu del canó sempre. Ernest Armengol, Ramon Mirabet, Miquel Abras, Pol Fuentes, David Ros, i els ja esmentats Nerea Bassart i el retrobat Pemi Fortuny.

El disc sortirà a la venda el pròxim 15 de febrer, i donada la complexitat de la proposta, es faran només 5 únics concerts de presentació, amb la participació de la "gran banda", amb tots els cantants. El 30 d'abril a l'Auditori de Girona, dins del festival Strenes; el 10 de maig a la Sala Barts de Barcelona, dins del Guitar BCN; 23 l 24 de maig al Teatre Fortuny de Reus.

Al marge de les 10 cançons del nou disc, es farà un ampli repàs dels èxits del grup de tota la seva trajectòria, en un concert inoblidable que només es farà en aquestes cinc dates.
Les entrades es posaran a la venda el dia 12 de desembre, a les webs de festivals i Teatre Fortuny, i des de la mateixa web del grup.

FITXA ARTÍSTICA

Jaume Piñol: Bateria, percussions i veus
Jesús Rovira: Baix i veus
Pemi Rovirosa: Guitarres i veus
Cristian Gómez Montenegro: Guitarres i veus

Cantants

Pemi Fortuny
Ernest Armengol
Ramon Mirabet
Miquel Abras
Pol Fuentes
David Ros

 

Preu: 32 - 28 - 20 €Comprar entrada

Més imatges:

Visualitza l'event
Visualitza l'event