logo de l'ajuntament de reus

Programació consorci

Llistat de programació

La tendresa d'Alfredo Sanzol

11 d'octubre 21:00 hores

La Tendresa d'Alfredo Sanzol
Una comèdia de llenyatàires i princeses

 

L’autor s’ha inspirat en l’univers de les comèdies de Shakespeare per dirigir una enginyosa comèdia romàntica de llenyataires i princeses que ens parla de la impossibilitat de protegir-nos del mal que ens pot fer l’amor. Si volem estimar hem d’arriscar-nos a patir.

La tendresa narra la història d’una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l’Armada Invencible, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d’haver envaït Anglaterra. La reina Maragda odia els homes perquè sempre li han condicionat la vida i li han robat llibertat, així que no està disposada a permetre que les seves filles tinguin el mateix destí que ella. Quan l’Armada passa a prop d’una illa que la reina considera deserta, provoca una gran tempesta que enfonsa el vaixell on viatgen. El seu pla és quedar-se a viure en aquesta illa amb les seves filles per no haver de tornar a veure mai més cap home. El problema és que escullen una illa on des de fa vint anys hi viu un llenyataire amb els seus dos fills, que s’hi van amagar per no tornar a veure una dona en la seva vida. Quan la reina i les dues princeses descobreixen que no estan soles, es vesteixen d’homes per protegir-se. I aquí comencen les aventures, els embolics, els enamoraments i les confusions.

 FITXA ARTÍSTICA

Text i direcció: Alfredo Sanzol
Traducció: Joan Lluís Bozzo
IntèrpretsLaura Aubert, Elisabet Casanovas, Albert Prat, Marta Pérez, Jordi Rico i Ferran Vilajosana.
Escenografia i vestuariAlejandro Andújar -
Il·luminacióPedro Yagüe
Música originalFernando Velázquez
SoDamià Martínez
Caracterització: Eva Fernández
Producció executivaAnna Rosa Cisquella i Daniel López-Orós
Producció: Dagoll Dagom i T de Teatre en col·laboració amb el Teatro de la Ciudad  i el suport de l’ICEC de la Generalitat de Catalunya.

AgraïmentsÀgata RocaAlbert RibaltaPunto Blanco

Durada: 1 hora 50 minuts sense entreacte

Preu: 30 - 20 - 10Comprar entrada

Més imatges:

Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event
 
 

Fitxers: