Programació consorci

Llistat de programació

La filla del mar d'Àngel Guimerà (Abonament)

3 de desembre 20:30 hores

La filla del mar d'Àngel Guimerà
Un espectacle multidisciplinari que combina text. cançons i moviment, per explorar conceptes com la identitat

L'Àgata, una jove rescatada del mar quan era nena, ha crescut en un petit poble de la costa, rebutjada constantment per tothom a causa dels seus desconeguts orígens. Una animalota, una pària, una forastera. Però l’Àgata troba la pau en allò que justament li va robar la seva família en aquell naufragi, el mar. Amb la innocència d’algú que només pensa en l’horitzó, la pesca i la seva “germana” Mariona, l’arribada al poble de Pere Màrtir farà que l’Àgata es vegi involucrada en un complex triangle amorós que, tot i néixer com un engany, la portarà a viure un amor romàntic, extrem, purament instintiu i boig, que desencadenarà tràgiques conseqüències.

La filla del mar, d’Àngel Guimerà és una de les peces més memorables de la literatura dramàtica catalana. Una història d'una vigència absoluta que ens parla de la discriminació i la resistència de les comunitats a incorporar la diferència i que permet qüestionar-nos el paper dels instints en el comportament humà.

La companyia LA BARNI TEATRE la porta de nou als escenaris en forma de teatre musical amb la voluntat d’acostar un dels grans clàssics del teatre català, carregat de força poètica i grans passions, al públic dels nostres dies.

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Àngel Guimerà
Text i lletres: Jaume Viñas
Música i lletres: Marc Sambola
Intèrprets: Xavi Casan, Mariona Castillo, Candela Díaz, Gracia Fernandez, Irene Jodar, Albert Mora, Arnau Puig, Marc Sambola, Clara Solé, Toni Viñals
Creació: La Barni Teatre
Disseny de llums: Jordi Berch
Disseny de so: Jordi Ballbé
Escenografia i vestuari: Jordi Bulbena i Marc Udina
Producció: Focus

Durada: 1 hora i 45 minuts

 

Preu: 30 - 20 - 10 eurosComprar entrada

Més imatges:

Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event
 
 

Vídeos: