Programació consorci

Organitzat per: Teatre Fortuny

Gisela y el libro mágico

1 d'abril 17:00 hores

GISELA Y EL LIBRO MÁGICO és un musical per a tota la família on viuràs les aventures de la fada Gisel que ens transportarà a un món de fantasia amb cançons tan màgiques com emblemàtiques de les pel·lícules Disney: La Bella y Bestia, El Rey León, La Sirenita, Peter Pan, Mary Poppins, Aladdín, Hércules, Frozen… Tot això, envoltat de números de màgia i il·lusionisme, una il·luminació de conte i veu en directe.

Aquest musical està protagonitzat per Gisela, que és veu Disney a Espanya, que a la vegada comparteix escenari amb altres rostres molt populars com l’actriu i presentadora Elsa Anka que fa el paper de bruixa malèfica o Carlos Gramaje, el divertit bruixot ajudant de Gisel. Un repartiment de 12 persones en escena, màgia i ninots corporis completen aquest espectacle fascinant.

Endinsa’t en un conte de fantasia on els nens també formen part de la història, i també podran cantar les seves cançons preferides. Un musical diferent i innovador que farà gaudir de la vetllada tan als petits com als adults.

 

Fitxa artística

Gisela, Elsa Anka i Carlos Gramaje, Alba Hita, Meritxell Ortiz, Queral Albiñana, Júlia Sardà, Sara Garcia, Mar Puig i Jesús Vela.

Coreògraf: Jaume Morató

Ajudant coreògraf: Pedro Gea

Producció executiva: Joan Lladó

 

Espectacle en castellà

 

Durada: 90 minuts

 

 

 

Preu: 18 - 16 - 14Comprar entrada

Més imatges:

 
 

Fitxers: