Ajuntament de Reus

Programació consorci

Llistat de programació

Cost de Vida (Abonament)

10 de novembre 20:30 hores

Cost de Vida de Martyna Majok
Una obra exquisidament original honesta i divertida, on s'explora la nostra necessitat de connectar i ser estimats per sobre de qualsevol diferència

L’Eddie, un camioner a l’atur, i la seva exdona, Ani, es retroben d’una manera inesperada després d’un accident terrible que l’ha deixat tetraplègica.
La Jess, filla d’immigrants, graduada universitària, pluriocupada, es troba en un moment desesperat quan es presenta a l’oferta de feina de cuidadora que ha publicat en John, un investigador universitari brillant amb paràlisi cerebral.
A mesura que aquestes quatre vides tan diferents col·lideixen i s’entrellacen, els rols s’intercanvien, s’inverteixen i exposen. La complexitat de cuidar i deixar-se cuidar. Qui ajuda a qui?
Aquesta nova obra exquisidament original, honesta i divertida de la Martyna Majok, explora la nostra necessitat de connectar i ser estimats per sobre de qualsevol diferència. l’últim espectacle de creació de la seva trajectòria. Després d’haver treballat amb textos d’Àngel Guimerà, Mercè Rodoreda o Pere Calders entre d’altres, la companyia torna a portar un clàssic de la literatura catalana a la contemporaneïtat a través de la dansa, la música i el teatre.

Fitxa artística

Títol original:Cost of living

Autoria:Martyna Majok
Traducció: Adriana Nadal
Direcció: Pau Carrió
Intèrprets: Julio Manrique, Pau Roca, Anna Sahun, Katrin Vankova

 Escenografia: Paula Bosch
Vestuari:Pol Cornudella
Il·luminació: Guillem Gelabert
Moviment: Anna Rubirola
Ajudantia de direcció:Clara Mata

Producció: Adriana Nadal i Pol Cornudella
Cap tècnic del teatre: Iker Gabaldón

Agraïments: Institut Guttmann, Jana Arimany, ASPACE, Montse Boqueres, La Muriel, Montse Boqueres, La Muriel, Jumark (Like at home) i La Perla 29
Una coproducció deSixto Paz i La Villarroel

Amb el suport de: ICEC

Durada: 110 minuts

 

 


Preu: 35 - 25 - 15Comprar entrada

Més imatges:

Visualitza l'event
Visualitza l'event
 
 

Vídeos: