Programació consorci

Llistat de programació

Fito Luri presenta "Salvar l'ànima"

8 d'octubre 20:30 hores

Fito Luri presenta "Salvar l'ànima"Fito Luri arriba per primer cop al Teatre Fortuny amb una posada en escena elèctrica i acústica per presentar el nou disc "Salvar l'ànima". El cantautor reusenc s'ha envoltat de tots els músics que han col·laborat en els dos treballs anteriors i amb un repertori vibrant i emotiu, com solen ser els seus concerts. Això si, sense deixar de banda les seves cançons més representatives. A dalt l'escenari no només gaudirem de la música, sinó que l'artista Jordi Guillemí també intervindrà creant un quadre durant el concert i com no, la part literària de l'obra estarà representada per diferents personalitats del món teatral.

"Salvar l'ànima" és tota una declaració d'intencions, una mena de metamorfosi introspectiva que ha iniciat el cantautor Fito Luri, un inici de nous camins on les cançons de vegades no tenen música i les paraules molts cops, estan musicades.

Concert en coproducció entre l'Associació de Concerts de Reus i el 9è Festival Accents i que serà el concert inaugural d'ambdós festivals.

                  

 

Preu: 17 - 14 - 10 €Comprar entrada

Més imatges:

Visualitza l'event
Visualitza l'event
Visualitza l'event