INFORMACIÓ GENERAL

INFORMACIÓ GENERAL

 

ENTRADES A LA VENDA

Venda anticipada de localitats dels espectacles “La increïble història de Violín” amb Ara Malikian, “Vuelos” de la Companyia Aracaladanza, “Gisela y el libro mágico” un musical infantil i el concert a càrrec de Sílvia Pérez Cruz a partir del divendres 25 de novembre. Les entrades podran adquirir-se a la taquilla del teatre o bé al web www.teatrefortuny.cat, exceptuant l’espectacle “Vuelos” que es vendrà exclusivament a la taquilla del Teatre.

 Venda de localitats per a la resta d’espectacles del semestre, a partir del dilluns 9 de gener a la taquilla del teatre, de dilluns a divendres d’11 a 13 h i de 18 a 20 h. (Plaça Prim) o bé al web www.teatrefortuny.cat. Els dies d’actuació la taquilla del Teatre obrirà 1 hora abans de començar l’espectacle

 

ABONAMENTS

 ABONAMENT A

Bonificació del 20% de descompte per a la totalitat dels 12 espectacles d’abonament. Prioritat en la reserva de localitats.

 ABONAMENT B

Bonificació del 10% de descompte en adquirir les localitats corresponents a 3 espectacles a escollir, d’entre els espectacles d’abonament de cada trimestre.

 Venda d’abonaments del dia 1 al 30 de desembre de 2016 a la taquilla del teatre o bé omplint la butlleta d’abonament. Servei d’abonament al telèfon 977 010 659

 

PREUS D’ABONAMENTS DE GENER A MARÇ

(La increïble història de Violin amb Ara Malikian, La fortuna de Sílvia, El amor brujo, Manon Lescaut, Avui no sopem, Gala de dansa Roseta Mauri,)

 ZONA A - 162,40

ZONA B - 106,40

ZONA C - 60

 

PREUS D’ABONAMENTS DE MARÇ A JUNY

(La rebotiga de l’òpera, Patricia Kopatchinskaja & Orquestra Camera Musicae, Reina Juana, Infamia, Carmen, Incendios)

 ZONA A - 154,40

ZONA B -  98,40

ZONA C - 56

 

ABONAMENT CICLE GRANS MESTRES

(“Macbeth”, “Dos Oratoris”, “Solitud, una història d’amor”, “La divina comèdia”, “Decepcions i esperances (d’un home distret)”,  “Lear, rei”, “Assaig sobre l’amor immortal”.

 - 105 € amb 20% de descompte, 84 €


PREUS ESPECIALS I DESCOMPTES

Grups de més de 10 persones – 10% de descompte

Grups de més de 20 persones – 20% de descompte

Socis del TRESC – 10% de descompte

ACCESSOS

El teatre disposa d’accessos per a minusvàlids. Existeixen espais reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Per tal que el personal del teatre pugui garantir una atenció

adequada a les seves necessitats, es recomana comunicar-ho en el moment d’adquirir les localitats.

APARCAMENT

El pàrquing de la plaça Llibertat i el pàrquing de la plaça Prim estan oberts les 24 hores.

RECORDEU

No s’admeten ni devolucions ni canvis. Es prega puntualitat. Es pot accedir al teatre 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle; un cop hagi començat, no es permetrà l’accés a la sala. No es permet fer fotografies ni cap mena d’enregistrament

dels espectacles. Assegureu-vos que els vostres rellotges i telèfons mòbils no emetin cap tipus de senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes. Per respecte, es demana no utilitzar el telèfon mòbil durant la representació. És reservat el dret d’admissió.

El Consorci del Teatre Fortuny es reserva el dret a modificar, si les circumstàncies ho reclamen, les dates o el repartiment, o a introduir qualsevol altre canvi en el programa.

CONTACTE

TELÈFON ADMINISTRACIÓ 977 010 657

TELÈFON TAQUILLA 977 010 659