logo de l'ajuntament de reus

Programació consorci

Llistat de programació

Trapezi en Viu: "Orquesta de Malabares" de la Pistacatro Productora de Soños

25 d'octubre 20:30 hores

Orquesta de Malabares

Pistacatro presenta el seu nou espectacle Orquesta de Malabares, un dels projectes més originals i suggeridors en el camp escènic a Galícia. Conjuminant els dos mons en un mateix escenari com són el circ i la música per part de sis malabaristes i una trentena de músics que conformen les bandes municipals del lloc que visiten.

Orquesta de Malabares és un espectacle que posa en escena sis malabaristes i una banda municipal. Una relació entre música i circ. Un concert on els malabars són els ballarins d’aquest ballet aeri.

Clarinets, saxos i trompetes són els pintors d’un quadre expressionista on les boles, maces i cèrcols dibuixen a l’aire els sentiments i emocions que transmet la música i el circ. La banda municipal i els seus músics, fora de la seva zona de confort, participen, gairebé com a actors, d’un espectacle teatral tocant temes i estils fora del comú.
En definitiva, aquest és un espectacle d’instruments daurats, grans tambors, platerets, camises blanques, uniformes i magistrals obres clàssiques però també de pantalons curts, samarretes, ulleres de sol, funkblues, pop i punk.

Fitxa artística

  • Intèrprets: Arturo Cobas, Dulce Duca, Dani Fausto, Aitor Garuz, Guillermo Porta i Santiago Montero

Preu: 8€

Més imatges:

Visualitza l'event